Новоизбраните представители на местната власт в община Червен бряг встъпиха в длъжност

Първото заседание на общинския съвет в Червен бряг бе ръководено от доайена след общинските съветници – Илиян Илиев

В изпълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация с полагане на клетва днес в длъжност встъпиха кметът на Община Червен бряг Цветан Димитров, общинските съветници и кметовете на кметства. Тържествената сесия се състоя в 10.30 часа в Ритуалната зала в присъствието на областния управител Мирослав Петров, народният представител Пламен Тачев и граждани.

В приветственото си слово към новоизбраните представители на местната власт областният управител призова да бъдат загърбени страстите от предизборното съревнование и в дух на конструктивен диалог да се работи за развитието на община Червен бряг и населените места в нея, както и за подобряване качеството на живот на хората.

"Току що положихме клетва да работим за благото на гражданите. Аз, като кмет на община Червен бряг, ще положа изключителни усилия да работим само в тази посока. Обръщам се към кметовете на населените места със заявка за активна съвместна работа за вземане на правилните решения за гражданите на цялата община. В името на гражданите ще работим този мандат”, каза новоизбраният кмет на община Червен бряг Цветан Димитров веднага след встъпването си в длъжност в първото си обръщение към общинските съветници и кметовете на кметства в общината.

Първото заседание на общинския съвет в Червен бряг бе ръководено от доайена след общинските съветници – Илиян Илиев.