Георг Спартански към общинските съветници: Само колективните усилия раждат общия успех

Кметът на Плевен се закле на първото заседание на новия Общински съвет

"Резултатите от изборите са такива, каквито са. Всяка от участващите партии и коалиции имаше своите предизборни програми и обещания, като всички те бяха насочени към това да направим живота в община Плевен по-добър. Вярвам, че всички ние, заедно, ще положим искрени усилия това да се случи в следващите 4 години", заяви кметът Георг Спартански по време на тържествената сесия на Общински съвет - Плевен и полагането на клетва на новоизбраните общински съветници и кметове на населени места в община Плевен.

"Общинският съвет е пъстър по своя политически състав, това го решиха гражданите. Аз декларирам, че ще работя както и досега, вратата ми ще е отворена за всички. Ще работя еднакво, почтено, прозрачно и диалогично с всички кметове, тъй като те са излъчени по същия начин като мен. Вярвам, че ще получа в отговор на своята протегната ръка също протегната ръка - не в името на партии, лични, корпоративни или частни интереси, а в името на по-доброто бъдеще на община Плевен", допълни Спартански, призовавайки да се оставят на заден план партийните пристрастия.

"Вярвам, че ще работим почтено, диалогично и прозрачно и ще покажем с резултатите от нашата работа, че Плевен може и побеждава. Плевен и гражданите му заслужават уважение. Нека да загърбим политическите пристрастия и наистина да започнем да работим. Само колективните усилия раждат общия успех", каза Спартански.