"Мемоарите на един Въргал" - на плевенска сцена през декември!

Влади Карамфилов играе живота си в моноспектакъла

Популярният и обичан актьор Владислав Карамфилов – Въргала ще гостува със своя авторски спектакъл "Мемоарите на един Въргал“ в Плевен на 18 декември в читалище "Съгласие".

Моноспектакълът авторът е замислил като една почерпка за неговите най-близки приятели по случай 50-годишния му юбилей. А приятелите, с които животът го е събрал, са част от тези мемоари.

"Тази пиеса е такава каквато ще я видиш. С нищо не мога да изненадам зрителя, но мога да го развеселя. Ако искаш да смееш, да се хилиш или да се кикотиш - заповядай! Без никакви претенции ще ти разкажа мой реални случки, които за нормалния човек са нереални. Ще ти припомня образи които са те забавлявали в твойто детство или младост. И ако след спектакъла си тръгнеш по-угрижен от колкото си бил, разрешавам ти да дойдеш пак...", споделя Влади Въргала.

За "Мемоарите на един Въргал" 

Възможно ли е, животът на един човек да е по-интересен от сценарий за филм? Бива ли, да се заливаш от смях час и половина без да има потърпевши...?

Когато се казваш Владо, а всички те знаят като Въргала, всичко е възможно!

Искаш ли да надникнеш зад декорите на снимачната площадка и зад кулисите на театралната сцена? Интересно ли ти е, да научиш от първа ръка, без да ти бъдат спестени най-шокиращите подробности на реални, изчервяващи истории със специалното участие на някои от най-популярните хора в България?!?

Изключително забавно! Лично, откровено, от сърце!!!

Житейската участ да си: беднякът милионер, неосъждан... няколко пъти; мързелив работохолик; семеен ерген; крал без да си откраднал; злоупотребяващ въздържател; популярен анонимник и анонимен популярник... – Това е диагнозата!

А има ли лек – мИни да видиш „МЕМОАРИТЕ НА ЕДИН ВЪРГАЛ“.

БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "СЪГЛАСИЕ"
За информация: 0887 445264, 064 800 843