Зрителите изпратиха малката акробатка с голямо сърце Адриана на финала на "България търси талант"

Вторият, който се класира за битката за 50 000 лева и звездната титла е човекът-калкултор Георги Георгиев

Феновете на "България търси талант" по bTV изпратиха малката акробатка Адриана Хаджитенева на финала на шоуто с най-висок зрителски вот след нейното впечатляващо представяне в първия спектакъл на живо вчера. Вторият, който се класира за битката за 50 000 лева и звездната титла е човекът-калкултор Георги Георгиев, който беше на второ място по гласове на зрителите. Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов-син и Славена Вътова гласуваха по равно за претендентите за второто място – математикът и представителите на Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“, затова думата отново имаха феновете. Първият полуфинал на „България търси талант“ беше гледан от повече от 1 313 000 души по данни на ГАРБ.

Малката акробатка с голямото сърце Адриана Хаджитенева доказа пред журито и публика, че въпреки крехките си 9 години духът й е непобедим. Наследеният от семейството акробатичен талант, в съчетание със смелостта да се изправи срещу заболяването си трогна жури и публика още на кастингите на "България търси талант". Красивото изпълнение в първия полуфинал на фона на „Я кажи ми, облаче ле бяло“ в акомпанимента на акробатичното си семейство и показаното майсторство на въздушен обръч разплакаха Катето Евро, Славена Вътова поздрави нея и близките й за смелостта и задружността, а Любен Дилов -син изрази желанието си да види още повече от възможностите й на финала.

Човекът с удивително бърз ум - Георги Георгиев - отново спечели възхищението на сцената на „България търси талант“ като „спаси“ всички от бомба, коренувайки шестцифрени числа и  превръщайки ги в дни от Григорианския и Юлианския календар. Ицо Хазарта го определи като един от най-важните участници в шоуто, защото може най-добре да сметне как да използва наградата от 50 000 лева. Славена подчерта, че той трябва да бъде пример за обществото и го поздрави за нестандартния талант.