Отсрочиха дело за опит за убийство заради заболяване на съдия-докладчик - pleven.utre.bg

Отсрочиха дело за опит за убийство заради заболяване на съдия-докладчик

27 ноември 2019, 11:50 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Предстои насрочване на делото за нови дати

На 25 и 26 ноември, в два последователни дни, състав на Плевенски окръжен съд трябваше да разгледа наказателно дело, образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура Плевен, против А.А.Д. на 38 години, от град Никопол.

Той е обвинен в това, че а 12.07.2017 г. в Никопол, област Плевен, направил опит умишлено да умъртви М.Р.М. на 28 години, от същия град. След спречкване между двамата, обвиняемият А.А.Д. е нанесъл по посока тялото на пострадалия М.Р.М. множество удари с ножка, от които 6 са попаднали в тялото му. Нараняванията довели до обилна кръвозагуба и са довели до постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота. Пострадалият е бил откаран в болнично заведение, където е извършена спешна операция за спасяване на живота му. Без специализираната медицинска намеса, настъпването на смърт е било неизбежно. Деянието е било довършено, но от него не са настъпили исканите от дееца последици, по независещи от него причини - престъпление по чл.115, вр. чл. 18, ал.1 НК.

Двете съдебни заседания не са били проведени, а са били отсрочени. Причината - заболяване на съдията-докладчик по делото. Предстои насрочване на делото за нови дати, съобщиха от съда.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета