Къща се запали в Асеновци, лек автомобил изгоря в Дебово

Плевенските огнеборци са гасили пожари в отпадъци и са оказали редица технически помощи

На 29 ноември в 15:26 часа служители от РСПБЗН-Плевен погасиха пожар в отпадъци в Плевен на улица „Цанко Церковски”.

На 29 ноември в 16:34 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Фолксваген Пасат” в село Дебово на улица „Никола Вапцаров”. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Лекият автомобил е тотално унищожен. Пламъците са погасени от екип на Р ПБЗН-Никопол.

На 29 ноември служители от РДПБЗН-Плевен са оказали две технически помощи – измиване на пътното платно след ПТП в землището на село Аспарухово и отводняване на отделение по „Ортопедия” на плевенския булевард „Русе”.

На 30 ноември служители от РДПБЗН-Плевен са оказали три технически помощи – отстраняване на паднали дървета на пътните платна на пътя от село Брестовец на влизане в град Плевен, в село Гривица и в ж.к „Мара Денчева”.

На 1 декември в 17:20 часа в РСПБЗН-Плевен е потърсено съдействие за потушаване на пожар в отпадъци в Западна индустриална зона. Пламъците са потушени от трима служители.

На 1 декември 2019 година в 20:21 часа в Оперативни център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка – помещение за животни в село Асеновци. Причините за инцидента са в процес на установяване. Унищожени са покривна конструкция 120кв.м. и 150 бали фураж. Пожарът е потушен от служители на РСПБЗН-Левски с един автомобил.