Благотворителен коледен базар организират в МУ - Плевен

Проявата е в подкрепа на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания

Интеракт клуб - Плевен кани плевенчани и гостите на града на организирания съвместно с МУ - Плевен и ДЦПЛУ Благотворителен коледен базар!

"Всеки ден в продължение на няколко седмици, в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания, с огромно старание, възрастните ръчно изработиха специални коледни предмети, сред които - дъски за рязане, сапунчета, картички, декупажни бутилки, камъчета, малки сувенири и не само. Вярвайки, че всеки заслужава трудът му да бъде оценен, решихме да дадем възможност на техния труд да краси домовете ни в най-светлите християнски празници!

Елате и си закупете някой от тези коледни подаръци, а в края на базара събраните средства ще бъдат дарени обратно на центъра, за да продължава той да се развива и да бъде любимо място на хората със специални потребности!", споделят организаторите.

"Очакваме Ви на 02 и 03 декември от 12:00 до 16:00 в сградата на Медицински университет - Плевен, където ще се намира и нашият коледен щанд с ръчно изработени подаръчета!", уточняват Интеракт клуб - Плевен.