Задържаха 20-годишна за домова кражба в плевенско село - pleven.utre.bg

Задържаха 20-годишна за домова кражба в плевенско село

05 декември 2019, 09:06 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Тя е направила пълни самопризнания и е предала вещите с протокол за доброволно предаване

След проведени издирвателни действия във връзка с извършена на 1 декември кражба полицейски служители от РУ - Гулянци са задържали извършителя – 20-годишна жителка на село Глава.

На 1 декември  около 10:55 часа в полицията в Никопол е получен сигнал за кражба в село Шияково. По информация на собственичката престъплението е извършено за времето от 01:30 часа до 10:00 часа. Незабавно адресът е посетен от полицейски служители. Извършен е оглед, при който е установено, че е проникнато през незаключена метална порта на двор и входна врата на къщата. Откраднати са плазмен телевизор марка "Lenco" 22 инча, саунд бар-неизвестна марка и модел, лаптоп "Асеr", маратонки "Пума", смартфон "Хуауей", парична сума в размер на сто лева в банкноти с номинал по 20 /двадесет/ лева, златен пръстен с бял камък и дебитни карти на различни банки с кодовете им. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

От проведените незабавни оперативни действия е установен извършителят на деянието – 20-годишна от село Глава. На 3 декември е задържана за срок до 24 часа по Закона за МВР. Тя е направила пълни самопризнания и е предала вещите с протокол за доброволно предаване. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Никопол. Продължава работа разследващ полицай.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета