Деян Топалски за Даниел Илиев: Стойкаджия и позьорче, пече му се втора загуба от мен - pleven.utre.bg

Деян Топалски за Даниел Илиев: Стойкаджия и позьорче, пече му се втора загуба от мен

06 декември 2019, 16:00 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    TFC 15

Плевенчанинът очаква само и единствено победа на 20 декември

Както вече писахме, водещата световна промотърска компания MTGP ще организира своето 33-то събитие в България с участието на топ имена от световната бойна сцена. Датата е 20 декември, а мястото - зала "Универсиада".

Бойната гала вечер Muay Thai Grand Prix 33 обещава изключително силно участие на български и чуждестранни Mуай Tай и Kик-бокс бойци, а топ срещата на вечерта ще бъде реванш между Даниел Илиев и плевенчанина Деян Топалски. Припомняме, че на 8 октомври 2016 г. мачът между двамата завърши със съдийско решение в полза на Топалски, което и до днес Илиев и неговата публика оспорват. Враждата между тях излезе извън рамките на ринга и предвещава наистина зрелищен топ сблъсък на 20 декември. Тъй като двамата са върли фенове на отборите Левски и ЦСКА, се очаква и голямо присъствие на фенска маса от съперниците във вечното дерби, които ще подкрепят своите любимци.

"Очаквам само и единствено победа. Този път мачът ще е в 5 рунда, така че ще имам достатъчно време да приключа това позьорче", споделя Топалски пред сайта за бойни спортове ninja.bg

Подготовката на плевенчанина върви чудесно и той провежда много спаринги с едни от най-добрите кикбоксьори в страната. 

Преди няколко дни излезе интересно интервю, дадено от Даниел Илиев, в което той определя Топалски като "надменен палячо".

"Реагирах със смях. Точно този стойкаджия да ме нарече надменен е меко казано нелепо. Аз един път съм си говорил с него изобщо през живота, преди да бъде организиран първият ни сблъсък. Един ден в зала "Лонсдейл" дойде при мен и ме попита в кои дни се събираме да играем кикбокс, защото нямало с кого да прави спаринги. Естествено го поканих да се присъедини и до там. Не, че изобщо се появи де…  Това ми е единствената комуникация с него преди първия ни мач. От тогава сме се виждали 2-3 пъти, в които той се опита да го играе като мутра, за негова жалост не му „върза“ особено и ето ни днес тук! Разбирам, че има яд в него, че е загубил категорично в първия мач и сега злобее, но това няма да му помогне, тъй като му се пече втора загуба от мен. Ще го накарам да си изяде думите!", казва по този въпрос Дидо Топалски. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета