Пламен Гетов: Не съм оптимист за бъдещето на плевенския футбол - pleven.utre.bg

Пламен Гетов: Не съм оптимист за бъдещето на плевенския футбол

07 декември 2019, 11:15 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

"Всичко хубаво ми е в Плевен", призна Маестрото

"Малко ми тъжно, че сме в такава форма и не се представяме добре, но въпреки всичко все още сме в професионалния футбол. Това беше най-важното: като празнуваме, да сме там. Все още сме там, а кога ще го напуснем, един Господ знае. Това няма значение", заяви Пламен Гетов по време на събитието, с което в Плевен отбелязаха 100 години футбол. 

"Имам много спомени със Спартак. Дойдох, ожених се и останах да живея в Плевен. И всичко хубаво ми е в Плевен. За жалост Спартак не е така добър, както беше едно време добър. Но моята четирилистна детелина е в Плевен", каза още Гетов.

"Трябва да поддържаме спортното училище, да имаме ДЮШ, да се раждат децата и да остават тук. В момента имаме 24-25 човека, които играят в "А" и "Б" група в професионалния футбол, но не в Плевен. Нямаме финансите да поддържаме отбор, това е скъпо удоволствие. А в Плевен хората не могат да се обединят, за да стане това нещо", посочи Маестрото.

"Не съм оптимист за бъдещето на плевенския утбол и съм сигурен, че нещата няма да се развият така както трябва и както му прилича на Плевен. Базата е в окаяно състояние, децата няма къде да тренират, мъжкият отбор - също", изтъкна Гетов.Коментари (4)

Потребител
Гетов измамника
Ти лъжецо мръсен ли ще даваш оценки за Спартак. Некадърен мършляк който измами целия град че ще доведеш спонсори да издържат отбора
08 декември, 22:27 ч.
Потребител
1919 сп
Гетов какъв мухльо си само.
08 декември, 12:43 ч.
Потребител
Спартак Плевен
Как да бъдеш ,като изгони братята ,наи добрите ти футболисти, в началото на първенството ,простак , и алчен тип.
08 декември, 09:43 ч.
Потребител
Сашо
Е ти го съсипа...нормално !!!
07 декември, 18:18 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета