Георг Спартански получи приз от федерацията по баскетбол - pleven.utre.bg

Георг Спартански получи приз от федерацията по баскетбол

08 декември 2019, 10:50 | plevenutre.bg

От своя страна кметът връчи плакета на Община Плевен на Георги Глушков

Силно второ полувреме донесе успех на Рилски спортист в Плевен при гостуването на Спартак в мач от 10 кръг на НБЛ. Двата отбора бяха особено резултатни, но самоковци бяха по-настоятелни и успяха да изтръгнат победата със 109:91.

Преди началото на срещата президентът на българската федерация по баскетбол Георги Глушков награди победители от конкурс за ветерани, провел се в Плевен. Освен това, той връчи приза на федерацията по случай 100 години организиран баскетбол на кмета на града Георг Спартански и получи плакета на Община Плевен от градоначалника по повод постоянната помощ, оказвана за развитието на играта в градаКоментари (2)

Потребител
Георги Парадов - ДФС Спартак
Това беше ГАВРА с всички живи и мъртви хора на Плевен, отдали сърцето си на тази игра и СПАРТАК, къде като ръководители, къде като играчи, къде като привърженици! Как може арогантен мизерник като него мразещ ПЛЕВЕН, СПАРТАК и СПОРТА в града да го наградят? С какво е [ още... ]
08 декември, 14:02 ч.
Потребител
Гражданин
Абе приятелче в кои град кмета, в лицето на общината е основен спонсор на фк или бк?
Той няма вина, че богатите хора не искат да помагат на спорта, а парадират всяка седмица с чисто нови коли и къщи за милиони.
Другият проблем е, че ръководителите на отборите отклоняват финансови средства за лични облаги и това гони инвестициите в спорта.
08 декември, 18:18 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета