Тази вечер: Влади Карамфилов гостува в Плевен с "Мемоарите на един Въргал"

Билети ще се продават и на място

Колоритният спектакъл "Мемоарите на един въргал" ще се играе на сцена в Плевен. Възможно ли е животът на един човек да е по-интересен от сценарий за филм? Когато се казваш Владо, а всички те знаят като Въргала, всичко е възможно! Постановката ще е тази вечер от 19,00 часа в читалище "Съгласие". Билети ще се продават и на място!

След успешен гастрол на представлението в Линц, Залцбург, Прага и Виена, публиката в Плевен също ще има възможността да се забавлява със спектакъла на Влади Карамфилов.

Любимецът на няколко поколения българи по изключително забавен начин ще разкаже увлекателната история на своя живот, където са преплетени възходи и падения, любов и ревност, успехи и катастрофи.

Чрез много смях зрителят се оказва ту зад декорите на снимачната площадка, ту зад кулисите на театралната сцена, ту в затвора, на улицата или в Министерския съвет. Публиката ще научи от първа ръка изчервяващи истории със специалното участие на някои от най-популярните хора в България. Откровеният и емоционален разказ завладява хората по неповторим начин. Но най-важното обаче е, че след края на спектакъла зрителите си тръгват, заредени с частица надежда.