Спипаха нарушители на пътя в Кнежа, Койнаре, Мечка и Славяново - pleven.utre.bg

Спипаха нарушители на пътя в Кнежа, Койнаре, Мечка и Славяново

11 декември 2019, 09:22 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Образувани са производства

На 9 декември около 20.50 часа в град Кнежа при полицейска проверка е установено, че 40-годишен местен жител управлява "Рено Клио", без регистрационни табели. Изяснило се е, че МПС не е регистрирано по съответният ред. Уведомен е прокурор. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 НК. Работа по случая продължава разследващ полицай.

На 10 декември около 15.45 часа в град Койнаре служители в участък "Полиция" при РУ-Червен бряг са извършили проверка на мотопед "Пиаджо", управляван от 27-годишен местен жител. Установено е, че водачът е неправоспособен и управлява в едногодишния срок на издадено за същото нарушение  наказателно постановление, влязло в сила на 21.03.2019 година. Уведомен е дежурен прокурор от РП - Червен бряг. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Работата продължава разследващ полицай.

На 10 декември в РУ - Пордим е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343 „в“, ал. 3 във връзка с ал.1 от НК. На 8 декември 2019 година в село Мечка служители на ЗЖУ – Плевен спират товарен автомобил "Форд Транзит". Проверка установила, че водачът – 44-годишен от град Никопол, шофира в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелство за управление на МПС, влязла в законна сила на 23.07.2019 година. Уведомен е прокурор от РП - Плевен. Работа по случая продължава разследващ полицай.

На 10 декември в РУ-Пордим е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 „в“, ал. 3 от НК. В 11:50 часа в град Славяново на улица "Станке Димитров - Марек" е проверен 29-годишен местен жител, водач на "Мерцедес Б 200". Установило се е, че мъжът е зад волана в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка - влязла в законна сила на 27 юни 2019 година, за временно отнемане на свидетелство за управление на моторно превозно средство. Уведомен е прокурор от РП - Плевен. Продължава работа разследващ полицай и екип на РУ - Пордим.

пипа полициятаКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета