Общински съветници подкрепиха инициативата "Коледа за всяко дете"

Деца от семейства в неравностойно социално положение от Плевен и общината ще получат празнични торбички с лакомства и подаръци

Заместник-председателят на общинския съвет в Плевен Петя Василева и Христослав Михайлов се включиха в подкрепа на инициативата "Коледа за всяко дете", организирана от Националното сдружение на сираците в България.

В навечерието на Бъдни вечер деца от семейства в неравностойно социално положение от Плевен и общината ще получат празнични торбички с лакомства и подаръци според възрастта на всяко едно от тях.

"С подкрепата на Петя Василева и Христослав Михайлов ще успеем да зарадваме още 26 деца, които са от многодетни семейства, а някои се отглеждат от своите баби и нямат родители", уточни Слави Михайлов, председател на НССБ. "Искам сърдечно да благодаря за подкрепата на Петя Василева и Христослав Михайлов, които през цялата година се включват в много благотворителни инициативи в полза на деца с нисък социален статус. Пожелавам много здраве и благоденствие на всички добри хора, които ни подкрепиха и дариха радост на много деца в нужда", допълва той.