Класика в жанра: Кали и Сашо Роман ще пеят заедно в Плевен (Видео)

"Дали съм жив" е песента, която направи изпълнителите класическа комбинация

В началото на 2020 година Кали и Сашо Роман ще имат съвместна изява на плевенска сцена. Легендарните попфолк звезди ще се съберат, за да зарадват плевенчани с най-големите си хитове на 24 януари в ресторант "Караджейката". Началото на музикалната проява е в 20,00 часа.

"Дали съм жив" е песента, която направи Кали и Сашо Роман класическа комбинация. Парчето е записано през далечната 1998 г., но и досега буди изключително голям интерес у феновете и се знае от всички. 

Любопитна подробност е, че изпълнителите са открития на Слави Трифонов, като именно той е измислил артистичните им псевдоними.

И още любопитни факти. Сашо Роман е родом от Койнаре и има записан цял видео албум сред красивата природа на парк "Кайлъка" в средата на 90-те, а първата голяма сценична изява на Кали пък е точно в Плевен през 1998 г. по време на концерт на "Хъшове", когато получава шанса да излезе пред около 50 000 души на площад "Възраждане" и да изпълни няколко песни, сред които и емблематичната "Наш'та система 4-42".