С какво време ще изпратим 2019 гoдина? - pleven.utre.bg

С какво време ще изпратим 2019 гoдина?

31 декември 2019, 09:40 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Изпращаме годината със свеж и слънчев ден

Изпращаме годината със свеж и слънчев ден. Сутринта в котловините има условия за мъгли. Вятър – по-осезаем в Северна България следобед и привечер, съобщава novanews.bg. След обяд и привечер облачността от север-северозапад ще се увеличи, но валежи са слабо вероятни. Температурите през деня – между 3 и 8 градуса.

В новогодишната нощ температурите ще са в интервала от минус 1 до 4 градуса, но заради вятъра в северната половина на страната температурите ще се усещат с 2-3 градуса по-ниски.

В планините днес ще е слънчево, но студено и ветровито. Вятърът с пориви около и над 100 километра в час по откритите места. Температурите – от минус 9 по високите части до минус 3 по курортите и в по-ниското.

До края на седмицата времето ще е сравнително сухо, с променлива облачност и дневни температури около 5 градуса. На 1 януари е възможно да прехвърчи слаб сняг на изолирани места в планините. След това условия за снеговалеж ще има отново чак в неделя и понеделник.Коментари (2)

Потребител
а сняг кога?
Абе с две думи - и зимата ни не е като хората!
31 декември, 10:41 ч.
Потребител
Здравко
Моного е трудно да поддържаш такъв тип сайтове около празниците и в неделя, но добре че има ПР отдели на някои институции,които пускат по 2-3 реда всеки ден и помагат като:
НИМХ
АПИ
МВР
ЧЕЗ
и оттам нататък само копираш и правиш заглавия:
"Какво ще бъде времето"
"Къде ще спира тока"
"Вижте ограниченията по пътищата"
и др.п.
31 декември, 10:21 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета