Бойко Борисов: И през 2020 г. ще продължим да работим по основните приоритети - pleven.utre.bg

Бойко Борисов: И през 2020 г. ще продължим да работим по основните приоритети

01 януари 2020, 14:05 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    МС

2019-а беше добра година за България, написа в новогодишното си обръщение във Фейсбук премиерът

"2019-а беше добра година за България. Работихме много и във важни посоки - за повишаване на доходите на българите, за ускоряване растежа на икономиката, за увеличаване на чуждестранните инвестиции, за разкриването на нови работни места“. Това написа в новогодишното си обръщение във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

"Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за пореден път затвърдихме евроатлантическия път на България. Не липсваха и предизвикателства и проблеми. Правителството обаче положи всички усилия и предприе необходимите действия за решаването им. И през 2020 г. ще продължим да работим по изпълнението на основните ни приоритети“, обещава министър-председателят.

Инвестициите в образованието и здравеопазването едновременно с реформирането на двата сектора е водещата задача пред кабинета, категоричен е той. Работата по изграждането на магистрали, газопроводи, жп линии, болници, читалища, училища, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи.

"Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година. Още веднъж използвам възможността да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях. Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите. И това, което мога да обещая е, че ще работим решително по всички проблеми пред страната и до края на мандата ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството. Пожелавам на всички много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година! Честита Нова година!“, завършва той.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета