Весела Димова ще представи новата си стихосбирка "Когато въздухът е лунен" - pleven.utre.bg

Весела Димова ще представи новата си стихосбирка "Когато въздухът е лунен"

10 януари 2020, 07:00 | plevenutre.bg

Входът е свободен

Весела Димова ще представи новата си стихосбирка "Когато въздухът е лунен" с оригинален авторски рецитал. Това ще се случи тази вечер от 19,00 часа в хотел-ресторант "Ростов". В поезията своите красиви изпълнения на живо ще вплетат плевенски инструменталисти, певци и танцьори. С подходящи музикални произведения ще допълнят внушението на словото Божидара Ивайлова (флейта), Александрина Александрова (флейта) и Кристияна Стоянова (китара) – ученички от Националното училище по изкуствата "Панайот Пипков" в Плевен.

Част от интересната вечер ще са и утвърдените и обичани плевенски творци Николай Михайлов (китара), Чавдар Вълков (цигулка), Боряна Бешева и Даниел Меса (класическо пеене) и Десислава Йотова и Милчо Петров (танци). Вълшебното изживяване ще се случи на фона на красивите пейзажи на художничката Милена Русинова, чийто творчески път съвместява Плевен и Париж.

"Заповядайте да съпреживеем заедно тази неповторима среща на изкуствата, вдъхновена от завладяващата поезията на Весела Димова! Събитието е част от културния форум Артсцена „Измерения“, който се организира от Сдружение „Духът на Плевен“ под егидата на МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ – Плевен, с управител доц. д-р Емилияна Конова. Входът е свободен!", канят органзиаторите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета