Добрата новина: Плевенската "Мото Коледа" събра 13 628 лева за деца в нужда!

"Така всички ние показваме, че когато сме обединени от обща цел, ще я постигнем", споделиха плевенските мотористи

13 628 лева е крайната сума, която плевенската "Мото Коледа" е събрала по време на изминалото издание на кампанията!

"Ние сме вече ентусиазирани за 2020 година, защото ако си спомняте, в началото на тазгодишната кампания имахме амбиция да умножим сумата от 5000 лв. по две, а успяхме да я утроим! Благодарим на всички, които се включиха и застанаха зад нас! Благодарим на всички, които дариха (независимо от сумата), така ни показахте, че вярвате в нас и в добрата ни кауза. Така всички ние показваме, че когато сме обединени от обща цел, ще я постигнем!", споделят във Фейсбук организаторите, изказвайки благодарност към всички съпричастни за успешно изпълнената мисия.

"Сумата вече е факт, част от нея ще бъде дарена отново в помощ на Габи и Сузи, защото тяхната борба продължава! Ако някой от вас познава семейство с дете в нужда, нека се свърже с нас, защото ще останат средства и ще може да се помогне на още деца! Държим да отбележим, че абсолютно всеки даден лев, ще бъде обявяван! Всеки един от вас има право да попита какво се случва с парите, които всички ние събрахме!", допълват мотористите.

"Не искахме да коментираме негативните коментари, но не можем да скрием, че част от тях бяха обидни за нас. Ще го кажем кратко: Ние сме плевенските мотористи и събрахме сумата от 13 628 лева, с които ще помогнем на деца в нужда от нашия град! Ние донесохме усмивки на 25 декември, зарадвахме града, както го разбираме и можем ние! Това сме ние, заставаме с лицата си, и това направихме ние! И ще продължим да го правим, защото злобата и завистта няма да ни помогнат, търсим усмивките и топлината! На всички участници и съпричастници на "Мото Коледа - Плевен" - благодарим! Успяхме! Бъдете здрави и не забравяйте, че заедно можем повече!", споделят още от екипа на "Мото Коледа Плевен"