Липса на свидетели пак отложи делото срещу полицаите от Плевен, обвинени в кражба на цигари - pleven.utre.bg

Липса на свидетели пак отложи делото срещу полицаите от Плевен, обвинени в кражба на цигари

18 януари 2020, 11:04 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Следващото съдебно заседание е насрочено за 27 март

На 17 януари, състав на Плевенски окръжен съд разгледа дело, образувано по обвинителен акт на Софийска градска прокуратура, Отдел Специализиран, против Е.Ц.Х., И.Ц.Д. и Д.М.М., и тримата от гр.Плевен.

Те са обвинени в това, че в периода от неустановена дата през месец януари 2014 година до неустановена дата през месец октомври 2014г. от неработеща хладилна камера, представляваща вътрешен склад № 17, разположен в склад № 16 в мобилизационна база за военновремеви действия на ОДМВР-П., находяща се в землището на с.З., община П., в условията на продължавано престъпление, са отнели чужди движими вещи (собственост на държавата), а именно: акцизни стоки /тютюневи изделия/ - общо 382 134 броя кутии цигари от различна марка без бандерол, от владението на М.А.Л., без негово съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като кражбата е извършена от три лица, сговорили се предварително за нейното осъществяване и не представлява маловажен случай, а е в особено големи размери и представлява особено тежък случай - престъпление по чл.196а вр. чл.195, ал.1, т.4, пр.1 и пр.2 и т.5 вр. чл.194, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от НК.

В провелото се вчерасъдебно заседание не са се явили призованите свидетели. Това е станало причина за отлагане на делото. Следващото съдебно заседание е насрочено за 27.03.2020 година.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета