Ще има ли грипна ваканция в Плевен? - pleven.utre.bg

Ще има ли грипна ваканция в Плевен?

23 януари 2020, 17:28 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Кметът Спартански отговори по шеговит начин на многобройните запитвания, които е получил от ученици

Ше има ли грипна ваканция в Плевен? Кметът Георг Спартански отговори по шеговит начин на многобройните запитвания, които е получил от ученици.

Ето какво написа градоначалникът на профила си във Фейсбук:

"В последните дни лавинообразно нарастнаха запитванията на любознателни ученици към мен в месинджър с един единствен въпрос - кога ще ги пусна в "грипна" ваканция... Обръщенията впрочем са разнообразни: "кметеее", " баткааа", "пич", "Жореее", "Гошеее", "алооууу", "Спартанскиии" , "еейй" и т.н. Както се казва, благодаря за доверието, момичета и момчета! Та по същество да кажа следното: Всяка година по това време го обяснявам в месинджър на над 1000 човека - за да се обяви епидемия, а оттам и грипна ваканция за учащите се, следва да бъде достигнат определен брой заболели на 10 000 граждани. РЗИ е органът, който събира информация от здравните заведения и специалистите там решават, има специална комисия по въпроса, не е кметът лицето, което има това право! Разбирам загрижеността на младежите за здравето им, това е похвално и съм абсолютно убеден, че във времето на ваканцията няма да си подават носа от дома си, да не говорим за ходене по кафенета и клубове, сакън! Знам, че изцяло ще ползват ваканцията само за яко учене до дупка /аз също съм го минал този път/, но нека проявите още малко търпение и да се изчака официалното решение на компетните органи, ок!? Апропо, бъдете здрави и не боледувайте!!!"Коментари (8)

Потребител
Нериман Наскова Огнянова
Вижте се само и без да обиждате на неграмотни и на какво ли не. Българския народ е простолюдието в Европа
05 февруари, 12:16 ч.
Потребител
Нериман Наскова Огнянова
Но вие никога не сте работил тежка физическа работа. Аз съм жена и съм работила а а ти господин глупак работил ли си тежък труд. Вие нито работите нито деца правите.
25 януари, 10:28 ч.
Потребител
Аз
Глупавите хора навсякъде по света работят физическа работа. По физиономиите ще ги познаете. От онези,които търкат билетчетата. Да бяхте учили скъпа. Да бяхте..
27 януари, 15:21 ч.
Потребител
Нериман Наскова Огнянова
Господине затова в България няма деца заради такъв като тебе с такова отношение. А ти хващай гората. Аз и с мотика съм копала но българите са глупави защото хем искате и деца и работа и бягате в чужбина. А пък искате 8 помощи. Ми правете бебета бе
24 януари, 16:52 ч.
Потребител
Нериман Наскова Огнянова
И как да се свържа с вас
24 януари, 14:20 ч.
Потребител
Нериман Наскова Огнянова
А аз искам да попитам дали ще има работа към община Пордим област Плевен по конкретно за село ТОТЛЕБЕН от там съм тотлебен искам да работа че да си гледам детето нормално
24 януари, 14:18 ч.
Потребител
РАБОТОДАТЕЛ
Взимай мотиката и на къра. Там работа колкото искаш!
24 януари, 14:30 ч.
Потребител
Аз
Не се пише работа ,а работЯ неграмотнице! Чистачка ли сте?
27 януари, 15:23 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета