Ивайло Атанасов беше преизбран за председател на НЧ "Съгласие 1969"

Това стана по време на редовното годишно отчетно-изборно събрание

Ивайло Атанасов беше преизбран за председател на НЧ "Съгласие 1969". Това стана на редовното годишно отчетно-изборно събрание, проведено снощи, с пълно мнозинство от присъстващите - 110 от 158 членове на НЧ "Съгласие 1869". След приемането на годишния отчет на читалището, беше избран и още един член на Настоятелството на НЧ "Съгласие 1969" – художникът Иван Велчев – Йово.

Така Настоятелството става в следния състав: Ивайло Атанасов – председател на читалището, Виолета Радева – заслужил гражданин на Плевен и дългогодишен ръководител на Балетната школа, Пламен Иванов – адвокат, и Николай Стоянов – стоматолог.

Иван Велчев – Йово е роден на 8 септември 1949 г. в Плевен. Работи предимно в областта на живописта и графиката. Реализирал е над 10 самостоятелни изложби. Има участия в множество представителни изложби на българско изкуство в страната и Унгария, Словакия, Германия, Швейцария. Носител е на няколко награди за живопис. Член е на Съюза на българските художници. Негови творби са собственост на СГХГ, някои художествени галерии в страната, както и на частни колекции в Германия, Финландия, Италия, Холандия, Белгия, Унгария, Франция.