Спартак тръгна за контрола, спряха автобуса заради липса на винетка - pleven.utre.bg

Спартак тръгна за контрола, спряха автобуса заради липса на винетка

01 февруари 2020, 16:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ОФК Спартак

Плевенчани загубиха с 1:4 при визитата си на Чавдар

Въпреки финансовите несгоди, футболният Спартак все пак изигра първа контролна среща за тази година. С група от едва 12 човека, които проведоха няколко тренировки през последните десетина дни, плевенчани гостуваха днес на Чавдар (Етрополе) и загубиха с 1:4. 

Куриозна случка обаче е белязала пътуването на спартаклии за мача, научи Plevenutre.bg. Малко след Плевен автобусът на клуба е бил спрян заради... липса на винетка. Въпреки конфузната ситуация, тимът на Краси Бислимов е пристигнал навреме за проверката.

Междувременно играчите продължават да чакат пари, но в името на Спартак са стиснали зъби и склонили да започнат подготовка, макар и в силно ограничен състав. А до старта на пролетния дял от шампионата остават само две седмици...Коментари (5)

Потребител
Гешев
Колко пъти Общината дава пари? Всяка година се привеждат към футбола пари! Това не е общински отбор! Колко пъпи се ремонтира стадиона? Еееее, вие вече се уак.....хте!Смешни сте вече!
02 февруари, 21:40 ч.
Потребител
Лога
Докога ще продължава подигравката с Плевен? Кога най- сетне некомпетентните в общината ще се махнат
01 февруари, 17:08 ч.
Потребител
Васев
Поклон пред тия сърцати момчета, че имат нерви да търпят всичко това.
01 февруари, 17:03 ч.
Потребител
Гето Пламенов
Докога общината ще продължава да се подиграва със Спартак? След броени дни първенството започва а тези момчета имат да взимат пари. Къде е селекцията? Къде е стадиона? Господа управници не ви ли е срам поне малко???
01 февруари, 16:14 ч.
Потребител
Гетов е измамник N:1
Гето ли си незнам кой си, но само на теб явно не ти е ясно че Спартак не е общински отбор а трябват спонсори или учредителитя му които гласуват по общите събрания да го издържат от членски внос и други приходи. По този повод общината акционер ли е в клуба, за да го издържа [ още... ]
02 февруари, 12:39 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета