Заради усложнената зимна обстановка: Влаковете в страната се движат със закъснения - pleven.utre.bg

Заради усложнената зимна обстановка: Влаковете в страната се движат със закъснения

06 февруари 2020, 15:30 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

БДЖ призовава своите клиенти да се информират предварително при планиране на своето пътуване

Движението на влаковете в страната постепенно се нормализира, въпреки усложнената зимна обстановка в определени участъци. Някои от композициите пътуват със закъснения поради аварийните престои и наложените намаления на скоростта в отделни железопътни участъци. Поради натрупаните закъснения и възникналите повреди в подвижния състав от обилните снегонавявания, повечето влакове заминават със закъснение още от началните си гари. Налага се и отменянето на много композиции.

БДЖ призовава своите клиенти да се информират предварително при планиране на своето пътуване, да търсят съдействие от персонала във влака в случай на забелязани нередности като например: незатворени преходни врати, липса на отопление във вагоните или възникнали принудителни престои.

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД могат да получат от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, от електронното табло на официалната страница на дружеството, което предоставя данни в реално време (http://live.bdz.bg/), както и на националния информационен телефон 0700 10 200.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета