Йоана Константинова започва срещу Словения на Европейска зимна купа по тенис - pleven.utre.bg

Йоана Константинова започва срещу Словения на Европейска зимна купа по тенис

06 февруари 2020, 22:15 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БФТенис

При успех националките ще играят срещу Унгария и Турция за класиране на финалите

Националките на България до 14 г. (девойки) ще играят срещу Словения в първата си среща на Европейската зимна купа в Пловдив. При успех нашите момичета ще играят срещу Унгария и Турция за класиране на финалите от 20-ти до 22- ри февруари в Раковник (Чехия).

Мачовете от от група „А" на Европейската зимна купа започват утре в зала „Атаро Клима". Състезанието ще се проведе със съдействието „АТАРО Клима" ЕООД, Българска Федерация по Тенис и ТК „Пловдив 1981".

България ще бъде представена в състав Йоана Константинова, Елизара Янева и Мария Рогачева. Капитан на България е Георги Чочев.

Общо 8 отбора вземат участие на състезанието в Пловдив. Освен нашите момичета на кортовете в зала „Атаро Клима" ще видим тимовете на Австрия, Унгария, Италия, Словения, Швеция, Турция и Украйна.

За втора поредна година Пловдив е домакин на мачове от Европейска зимна купа. През миналата година зала „Атаро Клима" отново посрещна турнир за девойки до 14 годишна възраст.

През миналата година от Тенис Европа изпратиха благодарствени поздрави за уникалната организация на „Атаро Клима" и турнирният директор Георги Чочев. Надпреварата пък бе сравнена като организация като от професионалния тур. И през тази година състезателите ще бъдат извозвани с три автомобила Тесла, на обяд ще има кетъринг от ресторант с най-високо. За всички участници и капитаните ще има много подаръци от партньорите на турнира.

И този път домакините от ТК "Пловдив 1981" и зала „Атаро Клима" в Пловдив ще предоставят възможност всичките мачове да се наблюдават на живо в канала на YouTube с адрес Тенис Атаро Клима. Там на живо се следят и резултатите от срещите. Също така зрителите и тенисистите могат да наблюдават мчовете и във фоайето на залата.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета