Намериха дрога в апартамента на 28-годишен в квартал "Сторгозия" - pleven.utre.bg

Намериха дрога в апартамента на 28-годишен в квартал "Сторгозия"

07 февруари 2020, 10:29 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР

На 6 февруари в 15:00 часа в Плевен при проверка 28-годишен от село Згалево  предава доброволно стъклен буркан, съдържащ полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса. Заявява, че е марихуана с тегло пет грама, за лична консумация. При извършеното последващо процесуално- следствено действие "претърсване и изземване в неотложен случай" в обитавания от него апартамент в жк "Сторгозия" са намерени стъклен буркан с винтова капачка, с височина 14,5 см. и с диаметър 8,5 см, съдържащ суха зелена тревиста маса; пластмасова кутийка от шоколадово яйце, съдържаща черно полиетиленово топче с неправилна форма, със суха зелена тревиста маса, кутия, съдържаща прозрачно самозалепващо се пликче с размери 6х5 см., със зелено прахообразно вещество; боеприпас - патрон с калибър 9х18 мм.

За откритите и иззетите от дома му вещества заявява, че са лично негови и са за лична консумация като представляват марихуана с тегло около 15 грама и екстази с приблизително тегло 2 грама.

Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая в Първо РУ- Плевен е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354 „а“, ал.3 от НК, Уведомен е дежурен прокурор от Районна прокуратура - Плевен. Продължават работа по случая служители от Първо РУ – Плевен и Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР - Плевен.Коментари (1)

Потребител
Оги
Георги Дочев наркомана, друса пико и амфети
07 февруари, 16:48 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета