Английска актриса, родена в Плевен, влиза в сериала "Откраднат живот"

Това е първа роля на Девора Уайлд в български сериал

Девора Уайлд - младата актриса, родена в Плевен, но израсла и учила в Англия, влиза в сериала “Откраднат живот”. Toва стана ясно, след като Мартина Вачкова публикува интересен кадър в инстаграм. На снимката екранната сестра Жекова е прегърнала колежката си от сериала Ернестина Шинова, а до тях е и самата Девора. 

Това ще бъде първа роля на Девора Уайлд в български сериал. Нейното детство минава в Плевен, а когато е на 6 години тя се мести с майка си в Англия. Споделя, че е кръстена на баба си Донка, а Уайлд всъщност е артистичният й псевдоним.

Още от училище Девора се увлича по актьорството, минала е през Drama Studio Londonа, а през последните години има роли в много игрални филми. Дебютът й е в "Rush на Рон Хауърд, а след това снима в "The Dare", "The Tombs: Rise of the Damned", "Hollyoaks", "False Witness", "Indulgence", както и късометражния "A Precious Life", който успя да влезе на фестивала в Кан.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

@otkradnat.jivot #откраднатживот #tv #bulgaria #sofia #actorslife #acting #martavachkova #nova #dreamteam #onset #setlife #behindthescenes #series

Публикация, споделена от Мартина Вачкова (@martina_vachkova) наЯну 31, 2020 в 1:30 PST