Кнежа стиска палци на Роксана, певицата обра точките в "Черешката на тортата"

Тя представи на зрителите своя поглед на традиционната българска кухня и изненада приятно шеф Манчев

Тази седмица фолк звездата от град Кнежа Роксана се вихри в кухнята. Тя представи на зрителите своя поглед на традиционната българска кухня и изненада приятно шеф Манчев и съотборниците си в “Черешката на тортата“.

“Обстановката, която тя създаде като домакиня, беше много топла - откровена бе синоптичката Ева Кикерезова, а певецът Орлин Павлов допълни - “Всичко, което си направила е от сърце, искрено, такава каквата си и ти – неподправена. Трябва да има повече хора като теб...“

Останалите участници в кулинарното шоу тази седмица са още Мис България 2015 - Марина Войкова и риалити героят Джино Бианкалана, които също оцениха високо кулинарните умения на Роксана. Така в края на вечерта, звездата на “Пайнер“ събра максималната оценка от 40 точки.

За своето представяне Роксана вложи голяма доза артистизъм. Това си пролича още при пазаруването, защото с нея на Женския пазар бе цял духов оркестър. Предизвикателството пък се наричаше “авокадо“.

“Направо се чудя откъде да започна с това авокадо. Честно казано за първи път го виждам така в ръката си. Нито знам пече ли се, не се ли пече... Никога не съм го яла“, сподели с усмивка Роксана.

Това обаче не изплаши певицата и тя предложи оригинална разядка с плода:

“Писна ми от това авокадо, ще направя песен за него“, завърши шеговито певицата, а кой ще бъде победител тази седмица, ще научим в петък.