Откриха реновираната зала по лека атлетика към СУ "Георги Бенковски” - Плевен (Снимки) - pleven.utre.bg

Откриха реновираната зала по лека атлетика към СУ "Георги Бенковски” - Плевен (Снимки)

24 февруари 2020, 18:58 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ММС

В реконструкцията бяха вложени 114 000 лв.

Зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри реновираната зала по лека атлетика към спортно училище “Георги Бенковски” - гр. Плевен. Средствата за частичния ремонт на съоръжението бяха осигурени по време на инициатива на “Лайънс клуб - Плевен” под надслов “Да създадем условия за шампиони!”. В реконструкцията бяха вложени 114 000 лв. Изцяло подменена е дограмата на залата, направен е цялостен ремонт на първия и частичен на втория етаж. Обновени са съблекални, санитарни помещения, частично подменена е електрическата инсталация.

Зам.-министър Андонов поздрави председателя на “Лайънс клуб - Плевен” Ивайло Стоянов за положените усилия и подкрепата към спорта. В залата по лека атлетика тренират над 250 състезатели от клубовете “Спартак” Плевен, “Георги Дъков”, “Феникс” и “Плевен 2014”.

Ивайло Стоянов и олимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова, която е възпитаник на СУ “Георги Бенковски”, връчиха на Стоян Андонов новите проекти, с които ще се кандидатства пред ММС за финансиране на ремонтни дейности в лекоатлетическата зала. Предвижда се изграждането на сградна газова инсталация, ремонт на покрива и реновиране на лекоатлетическия сектор на съоръжението. Общата стойност на проектите е за близо 230 000 лв.

На събитието присъстваха още народният представител Владислав Николов и областният управител на Плевен Мирослав Петров.Коментари (2)

Потребител
Пошло
Супер грозно. Хубаво са помогнали, но редно ли е да се изпишат с такива големи букви и от Лайънс клуб. Можеше някъде малко по-скромно в залата да си намерят място да се хвалят. Това е пошло и грозно! Тази зала е за децата на Плевен, а не на Лайънс клуб!
24 февруари, 19:56 ч.
Потребител
СУ
Браво на Ивайло Стоянов и Лайънс Клуб!
24 февруари, 19:32 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета