Редовна и извънредна сесия ще има Общинският съвет тази седмица - pleven.utre.bg

Редовна и извънредна сесия ще има Общинският съвет тази седмица

25 февруари 2020, 09:38 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ОбС-Плевен, архив

Кметът внася предложения за изменение и допълнение в три наредби на Общинския съвет

Редовната сесия на Общинския съвет за този месец ще се проведе на 27 февруари (четвъртък) от 09.00 часа в Конферентната зала на Община Плевен в сграда „Гена Димитрова”, при предварителен дневен ред от 32 точки.

Кметът Георг Спартански внася предложения за изменение и допълнение в три наредби на Общинския съвет: Наредба № 17 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Плевен, Наредба № 20 за определяне размера на местните данъци и Наредба № 27 за разделно събиране на отпадъците на територията на община Плевен. Ще бъде обсъдено и приемане на Наредба за условията и реда за ползване на спортните обекти, собственост на Община Плевен. На заседанието ще бъде представена и Програма за управление на кмета на Община Плевен за периода 2019-2023 г.

На извънредна сесия на 28 февруари ще бъдат разгледани предложение за изменение в решението за поемане на дългосрочен дълг под формата на кредит от „Регионален фонд за градско развитие" АД, част от Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020, за осигуряване на допълнителни финансови средства от бюджета на Община Плевен, под формата на собствен принос и предложение за приемане на Сборния бюджет на Община Плевен за 2020 година.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета