Роси Денчева и Йоана Константинова ще участват на Източно-Европейското първенство - pleven.utre.bg

Роси Денчева и Йоана Константинова ще участват на Източно-Европейското първенство

04 март 2020, 07:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БФТенис

България има привилегията отново да бъде поканена за участие от ITF и Тенис Европа

Шест родни таланти до 12 и 14 годишна възраст ще вземат участие в Източно-Европейското първенство в Анталия (Турция), съобщава БФТенис.

При юношите и девойките до 14 г. ще бъдем представени от Александър Василев(ТК "Черно море Елит ", гр.Варна), Ивайло Симеонов (ТК "Кристи", гр.Дряново), Росица Денчева (ТК "Плевен 90", гр.Плевен) и Йоана Константинова (ТК "Плевен-ПСК", гр.Плевен) с треньор Велиан Бакалов.

Състезателите до 14 год. ще вземат участие в два поредни турнира от източноевропейско първенство.

Освен тях в Анталия на лагер са и състезатели до 12 годишна възраст. Там България е представена от Александър Толев (ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив) и Брияна Иванова (ТК "Про спорт", гр.София) с треньори Димо Толев и Таня Костенска. През следващата седмица и 12 годишните таланти ще участват в турнир.

Лагера и турнирите са част от програмата за развитие на световната федерация ITF и Тенис Европа за развиващи се държави. България има привилегията отново да бъде поканена за участие от ITF и Тенис Европа.

Освен България в Анталия участват още отборите на Молдова, Косово, Турция, Азербайджан, Черна гора, Албания, Армения, Грузия, Македония и Босна и Херцеговина.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета