Какво ще е времето до края на седмицата? - pleven.utre.bg

Какво ще е времето до края на седмицата?

04 март 2020, 09:19 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Следващите 48 часа ще са период, в който отново ще видим всички годишни сезони заедно

Следващите 48 часа ще са период, в който отново ще видим всички годишни сезони заедно, предаде Нова тв. До обяд днес – облачно време. Температурите в ранния следобед ще са между 14 и 19 градуса, начително по-високи в източната половина на страната. След обяд в Западна и Централна България ще започне захлаждане. Ще завали дъжд. По ясно изразения студен атмосферен фронт ще се чуват гръмотевици. 

След обяд южнякът ще обърне посоката си и ще задухат студени пориви от северозапад. Температурите ще тръгнат надолу. Привечер и през нощта валежите в западните райони с по-голяма надморска височина ще се примесват с мокър сняг. Утре преваляванията постепенно ще спират и до четвъртък вечерта от запад на изток облачността ще се разкъса. 

В петък ще е сухо, с променлива облачност. През почивните дни - отново валежна обстановка. В събота ще вали в западните и централните райони, в неделя и в понеделник – и в Източна България. Предимно дъжд, по високото в планините на Югозападна България и в Стара планина сняг. Температурите няма да падат драстично.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета