Кампанията на НАТФИЗ "Учи в България, завладей света!" спира в Плевен на 23 март - pleven.utre.bg

Кампанията на НАТФИЗ "Учи в България, завладей света!" спира в Плевен на 23 март

05 март 2020, 11:21 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    НАТФИЗ

Плевенчани ще видят спектакъла на абсолвентите "Актьорство за куклен театър" на проф. Жени Пашова – "Кръговрат"

Започва "Учи в България, завладей света!", IV национално издание 2020, НАТФИЗ – превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи! 

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес, е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, НАТФИЗ потърси общественото съучастие на проблема с интелектуалната миграция, още през 2016 г. с пилотното издание на кампанията "Учи в България, завладей света!". В рамките на 4 години студентите и преподавателите на Академията посетиха 37 града на страната, за да защитят авторитета на българското висше образование. Гражданският интерес и подкрепа, станаха основание за развитието на кампанията.

На 23 март Плевен може да подкрепи "Учи в България, завладей света!"!

На 23 март от 19.00 ч. в ДКТ "Иван Радоев", младите жители на града, ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят спектакъла на абсолвентите „Актьорство за куклен театър“ на проф. Жени Пашова – "Кръговрат". В същия ден, след спектакъла, от 20.30 ч. при „Вход свободен!“ ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията, които лично ще запознаят заинтересованите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2020/2021 година. Участниците в срещата ще получат безплатни кандидатстудентски материали и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на кандидатстудентските групови консултации в София (през юни и август).

IV-то национално издание на НАТФИЗ „Учи в България, завладей света!“ се реализира в Пловдив (16 март), Сливен (17 март), Стара Загора (18 март), Бургас (19 март), Пазарджик (20 март), Благоевград (20 март), Дупница (21 март), Плевен (23 март), Кюстендил (2 април), Велико Търново (23 март), Силистра (24 март), Разград (25 март), Варна (26 март), Русе (25 март), Търговище (26 и 27 март), Кюстендил (30 и 31 март, 1 и 3 април).


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета