Христо Шопов и Лилия Маравиля идват в Плевен с "Всяка година по същото време" - pleven.utre.bg

Христо Шопов и Лилия Маравиля идват в Плевен с "Всяка година по същото време"

05 март 2020, 15:50 | plevenutre.bg

Това е поредният съвместен проект с участието на популярните актьори

Лилия Маравиля и Христо Шопов включват Плевен в националното турне на постановката си "Всяка година по същото време". Това е поредният съвместен проект с участието на популярните актьори. Майсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – "Догодина по същото време" - пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд.

"Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата - "Всяка година по същото време“. В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си - Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства!", споделят от екипа.

Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов.

Режисьорът - Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех!

"Всяка година по същото време" е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

19 март 2020 г.

ПЛЕВЕН

Народно читалище "Съгласие 1869"

Начало: 19 ч.

Билети-каса билетен център Съгласие и в мрежата на Eventim.bgКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета