Незагасена цигара подпали къща в Плевен

Няма пострадали

На 6 март екипи на РДПБЗН - Плевен са локализирали и потушили пламъци в сухи треви в землищата на село Ясен, село Кулина вода, село Рупци и село Бацова махала.

На 6 март служители на РСПБЗН - Плевен са извършили техническа помощ – почистване на разлив на гориво-смазочни материали /ГСМ/ в град Плевен на кръстовището на улица „Гренадирска” и булевард „Данаил Попов”.

На 6 март екип на РСПБЗН - Плевен е потушил пламъците в самозапалил се комин в обитаема къща в село Подем.

На 7 март служители от РДПБЗН - Плевен са потушили запалени сухи треви в землищата на село Бяла вода, село Дебово,  село Асеновци и село Сомовит.

На 8 март в 10:22 часа в Оперативен център на РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в къща в областния град на улица „Янко Сакъзов”. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън – незагасена цигара. Унищожени са 15 кв.м. каратаван и  домашно имущество – дрехи, малоценни уреди и хранителни продукти. Пострадали хора няма. Пламъците са погасени от служители на РСПБЗН - Плевен.

На 8 март екипи на РСПБЗН - Плевен са потушили пожар в отпадъци в ж.к.„Сторгозия” и са оказали техническа помощ – отваряне на входна врата в апартамент в Плевен на улица „Антим I”.