Очарователна плевенчанка е новото лице в "Откраднат живот. Системата" - pleven.utre.bg

Очарователна плевенчанка е новото лице в "Откраднат живот. Системата"

10 март 2020, 14:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    "Откраднат живот"

Едва на 6 години се мести да живее от родния Плевен в Лондон

Девора Уайлд е новото лице в сериала "Откраднат живот. Системата". Тя влезе в ролята на PR специалист на болница „Св. Анастасия“. В реалния живот почти всички от семейството й са лекари, но тя си е избрала да бъде актриса. Едва на 6 години се мести да живее от родния Плевен в Лондон. Години по-късно играе в един от най-успешните сериали на Острова.

Този месец тя влезе в ролята на Юлия Боянова. Журналистка, която се появява в ключов момент за болницата и ще стане успешен PR специалист.

"Смятам, че един български филм има всички шансове един ден да спечели „Оскар”. Моят персонаж в „Откраднат живот” изглежда като една много стриктна, много съдеща другите герои жена. Но получава покана от д-р Тасев да стане PR специалист на болницата. Явно той вижда потенциал в нея и вярва, че с нея може да промени нещата към по-добро. Това за моята героиня Юлия е едно ново предизвикателство. Става й интересно и е видимо, че това е, което я влече”, разказва Девора Уайлд в предаването "Събуди се".

"Тя също вижда потенциал в д-р Тасев и заедно могат да направят много за болницата. Дали героинята ще има любовни връзка с красивия доктор, не можа да кажа. Но може би ще има. Като PR на болница „Св. Анастасия“ всички събития ще минават през Юлия. Всичко започва в директорския кабинет. Мога да кажа, че Юлия и д-р Тасев започват да работят много добре заедно. Имат обща цел. А после ще видим”, разкри актрисата.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета