Панорама мол Плевен с мерки във връзка с извънредното положение - pleven.utre.bg

Панорама мол Плевен с мерки във връзка с извънредното положение

13 март 2020, 18:42 | pleven.utre
  • Снимка:
    архив

Ще работят супермаркетът, аптеката и дрогерията

Във връзка с епидемичната обстановка, свързана с разпространението на COVID-19, обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България извънредно положение и издадената Заповед на Министъра на здравеопазването от 13.03.2020г. за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на страната до 29.03.2020 г.:

Управителят на Панорама мол Плевен нарежда да бъде преустановена  дейността на търговския център, с изключение на обектите: Супермаркет „Фантазия”, аптека Субра и дрогерия dm. Посочените обекти ще работят с клиенти от 10:00 до 21:00 ч., всеки ден. Няма да работи и паркинга на Панорама мол Плевен.

За времето на действие на заповедта, по два пъти на ден ще се извършва дезинфекция на търговския център. Специални мерки за хигиена и дезинфекция на територията на мола се изпълняват от 9 март.

„Това е крайна мярка, но в настоящата ситуация е може би най-подходящата, за да се ограничи възможността от рязко разпространение на вируса. Ще предприемем всички необходими мерки за безопасността на служителите и посетителите на работещите 3 обекта”, заяви управителят на Панорама мол Владислав Монов.Коментари (2)

Потребител
браво
Браво! Такива мерки ни трябват!
14 март, 10:03 ч.
Потребител
Челси
Големият тъпанар Владислав Монов с огромния задник беше спуснат за шеф на мол-а от една гербаджийска отрепка Стойков, въпреки че няма образование. Владислав Монов беше в РЗС на клоуна Яни Янев и приятел на депутата-олигофрен от РЗС Дарин Матов.
14 март, 07:30 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета