Небрежност при боравене с открит огън доведе до пожар в Петърница - pleven.utre.bg

Небрежност при боравене с открит огън доведе до пожар в Петърница

07 април 2020, 09:17 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

По първоначална информация местен жител е запалил огън, за да почиства двор и не е взел предпазни мерки

На 6 април в 18:18 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка в село Петърница. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. По първоначална информация местен жител е запалил огън, за да почиства двор и не е взел предпазни мерки за ограничаване разпространението на пожара. Огънят е обхванал и част от стопанската постройка. Имотът не е негова собственост. В пламъците са унищожени 25 кв.м покривна конструкция.

На 6 април служители от РДПБЗН - Плевен са участвали в ликвидирането на осем произшествия. Екипи на РС ПБЗН – Плевен са потушили пламъци в отпадъци в Плевен в индустриална зона и на улица „Крали Марко“ в ж.к. „Сторгозия“.

Служители от РС ПБЗН – Плевен са извършили две технически помощи като са отстранили опасно надвиснали предмети от покриви на сгради на улица „Асен Халачев“ и на улица „Димитър Константинов“ в Плевен. Екип на РСПБЗН – Левски е измил пътното платно след ПТП на улица „Индустриална“ в града.

На 6 април огнеборци са потушили два пожара в запалени сухи треви в землищата на село Горни Дъбник и  село Бяла вода.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета