Слави Трифонов разкри при какви условия би се върнал в bTV

"Ситуацията се мени всеки изминал ден, всичко е много трудно", коментира шоуменът от Плевен

Слави Трифонов разкри при какви условия би се върнал в bTV. Шоуменът от Плевен коментира темата във вечерното си шоу по телевизия "Седем-осми".

"Ние сме участвали в създаването на Би Ти Ви. Тя смени няколко собственика, като всеки един от тях слагаше нов мениджмънт. Ние съумяхме да преминем през различни собственици и най-вече различни мениджмънти, но с последния мениджмънт не намерихме общ език. Поради тази причина в момента сме в тази телевизия и зрителите сами могат да си направят извода какво им харесва, защо им харесва, какво и как да гледат. Те са съдникът", сподели Трифонов.

"Ако от Би Ти Ви ми се обадят, за да отида обратно при тях, при тези условия, които те предлагат, няма да отида. Трябва да има пълна свобода на словото. Aбсолютно! Не ми харесва как се упрaвлява телевизията в сегашната ситуация. При други условия... зависи. Не мога да отговоря на този въпрос. Ситуацията се мени всеки изминал ден. Всичко е много трудно, включително при телевизиите", добави телевизионерът в отговор на зрителски въпрос от новата рубрика на шоуто "Златната рибка".