Маги Халваджиян: Зверски ме боли за Милен Цветков

Продуцентът от Плевен с гневен пост във Фейсбук

"Постът ми ще е гневен! И ще е свързан с поста ми за безотговорните , които напуснаха София! Ако е вярно това, че надрусан младеж се е врязал в колата на Милен ,докато е чакал на червен светофар, всичко си идва на мястото!" Така започва постът на продуцента Магърдич Халваджиян във фейсбук по повод трагичната смърт на журналиста Милен Цветков.

"Да умреш в центъра на празна София по този нелеп начин, значи само едно: Безотговорни сме! Към всичко! Безотговорни към себе си, към децата си, към работата си, към здравето си, към обществото и към живота! Днес ще поработим между другото, утре ще си гледаме децата между другото, после ще спазваме правилата, ама уж, и накрая ще обвиним света, че ни е крив!

Е, да, не всички сме такива! Но критичната маса е такава! Сигурно звучи болезнено! Но и мен ме боли! Зверски ме боли за Милен! Той все се мъчеше да разбере защо сме толкова криви! И си отиде убит от същата тази безотговорност! Днес, ще е дрогирано момче, утре ще е корумпиран и безотговорен към държавата политик, вдругиден мързелив и некомпетентен чиновник! Има ги много! И са навсякъде! Сбогом, Милене! Дано там горе откриеш истината за нас! Истината за това какво, по дяволите, ни има!"
Лек път, човече!