Люта схватка за надмощие в Hell’s Kitchen България седмица преди финала

Кои ще са четиримата финалисти в Кухнята на Ада ще е ясно в четвъртък

Taзи вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще видят как петимата майстори готвачи, избрани от шеф Виктор Ангелов като най-добрите измежду всички 19 претенденти в началото на трети сезон, вече са в ожесточен сблъсък по между си. Сред тях е и възпитаничката на ПГРТО - Плевен и начална учителка в Гулянци Галя Маринова.

Само една седмица ги дели от големия финал и съревнованието става наистина неудържимо.

В новия епизод на Hell’s Kitchen България довечера черните куртки ще бъдат изправени пред най-тежкото изпитание от началото на шоуто, а шеф Виктор Ангелов ще изостри и без това злостната конкуренция между тях в битка, в която ще трябва да доказват кой е най-креативен. На пръв поглед лесна задача, но на втори прочит на топ готвачите ще им трябва не само талант и умения, но и постоянство, хладнокръвие и психика на истински шампиони, за да могат да победят в това предизвикателство. Ще им се наложи и да показват пред пет светила в кулинарното майсторство, че владеят космическата наука да творят бъдеще в чиния.

Кой ще бъде най-добрият предстои да разберем, но едно е сигурно - битката за оцеляване в Hell’s Kitchen България става още по-ожесточена, емоциите са взривоопасни, а тази седмица един готвач ще се раздели завинаги с мечтата си да спечели голямата награда. Само четирима ще оцелеят до края и ще влязат във финалната схватка за 100-те хиляди лева.