Популярен тв водещ дари хранителни продукти за хора в нужда от община Червен бряг

Цветомир Иванов откликна на апела на платформата "Повече от храна - надежда за хората в община Червен бряг!"

Популярният тв водещ Цветомир Иванов е дарил хранителни продукти от първа необходимост на нуждаещите се хора в населените места в община Червен бряг. Актьорът, познат ни от шоуто "Семейни войни", е откликнал на апела на платформата "Повече от храна - надежда за хората в община Червен бряг!

"Скъпи приятели, с огромно уважение и радост искаме да споделим с вас за един наш приятел и дарител, който за пореден път ни подаде ръка. Обикновено го прави без повод, просто решава и го прави - помага ни и дарява когато може. Във времето на извънредно положение той отново се притече на помощ като ни изненада с молбата си да ни предостави хранителни продукти.

В следствие на нашия апел, за който е прочел, той се свърза с нас с желание да напаразура тези хранителни продукти. Изненада ни защото не очаквахме такъв жест и обаждането му. Озовал се в Плевен, наумил си да помогне на нас, обажда се и казва:“ Хайде да пазаруваме“. Той е от онези хора, за който казваме: “Голям си“. Цветомир Иванов е не просто голям, той е онзи голям и мил плевенчанин, който ще те усмихме само с поглед, с дума, закачка, жест. Известността му е работа, човещината е самият той", съобщават организаторите на кампанията.

"Благодарим ти, човеко, че си с нас. Че със и без повод ни помагаш. Че ти, Цецо правиш хората щастливи с присъствието и делата си. Думите и жестовете ти топлят нашите жители. Ти си наистина едно голямо сърце.  Благодарят ти хората, на които ти даде трапезата в тези трудни дни на оцеляване", допълват те.