Георг Спартански: Плевен е преживял и надмогнал много по-тежки ситуации (Видео) - pleven.utre.bg

Георг Спартански: Плевен е преживял и надмогнал много по-тежки ситуации (Видео)

15 май 2020, 11:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

Кметът с обръщение към плевенчани

"Искам да пожелая на всички да бъдат здрави! Думата здраве е най-желана от всички нас. Заедно можем да се справим с всичко! Плевен го е доказвал през столетията, претърпял, преживял и надмогнал е и много по-тежки ситуации. Вярвам, че и сега ще успеем. Единствено тряба да бъдем по-отговорни, да пазим себе си, близките си и околните и да прминем през това изпитание", обърна се към плевенчани кметът Георг Спартански посредством официалната фейсбук страница на общината.

"Вярвам, че ще има и други празници, но нека да бъдем здрави. Честит празник, Плевен!", казва още кметът.Коментари (4)

Потребител
Тръмп
За съжаление няма да преживее теб. Направо ни затри
15 май, 15:12 ч.
Потребител
Изчезни бе,мързел такъв!
Оставка бе,тулуп такъв.Как можа да пратиш любимият Спартак пак в селските групи.Защо накичи целия град с тия реклами на Ефбет.Ами улиците.Я ги виж на какво приличат.А тревата навсякъде е като в джунглата.Хайде,обирай си партакешите и марш оттук.
15 май, 11:26 ч.
Потребител
румен
Ей отрепка , ти колко пъти си купувал билет за мач на спартак ? Такива мижитурки като теб цял живот за живяли на гърба на спартак и сега като няма лапачка тръгнали да правят "преврати". За такива като теб плевенски спорт е на това дередже -> умря!
15 май, 17:16 ч.
Потребител
отговор
Олигофрен.Когато човек започне да спори с глупак,след 5 минути разбира че е по-големия глупак.Така че няма да споря с тебе.
15 май, 21:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета