Галя е на крачка от финалния сблъсък за 100 хиляди лева в Hell’s Kitchen България

Галя, Реджеп, Атанас и Цветомир са претендентите за топ три на ожесточеното кулинарно шоу

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите на най-оспорваното кулинарно риалити в български ефир ще се разделят с още един от майсторите-готвачи, които се състезават за голямата награда от 100 хиляди лева. Четирима са претендентите само 48 часа преди последния сблъсък, в който само един ще е победител. Галя, Реджеп, Атанас или Цветомир ще напуснат надпревата завинаги и ще се разделят с мечтата си да грабнат приза „най-добър професионален готвач на 2020 г.“ Кой ще влезе в топ три на Hell’s Kitchen България ще разберем след броени часове в ефира на NOVA.

Най-способните сред готвачите на шеф Виктор Ангелов ще се развихрят тази вечер в последното кулинарно предизвикателство за третия сезон на Hell’s Kitchen България и ще демонстрират изключителни кулинарни умения наред с хладен ум, бърза реакция и стратегическа мисъл. Един ще бъде истинският играч в това изпитание, а наградата ще си заслужава усилията многократно. Дали обаче ще успеят да изиграят картите си правилно или ще им се наложи да блъфират? Два дни преди окончателната битка за първото място в кулинарната надпревара шеф Виктор Ангелов ще очаква четиримата да заложат своите най-силни козове в магията по сътворяването на феноменални чинии. Неочаквана ситуация обаче ще възпрепятства пътя към финала. Ще има срам, разочарование, бърз ум и търпеливи готвачи, които ще владеят емоциите си и стъпка по стъпка ще следват своята печаливша стратегия за успех.

Напрежението и оборотите в Кухнята на Ада ще се покачват с всяка изминала минута, а шеф Виктор Ангелов ще изисква от своите готвачи още повече прецизност, самовзискателност и съвършенство при изпълнението на вечерните поръчки. За пореден път неговата безкомпромистност ще им покаже, че пряк път към финала няма и че хитруването в Hell’s Kitchen България не се толерира. Въпреки това ще има готвач, който ще си заработи не една черна точка, а действията му ще са меко казано взривоопасни. На крачка от финалния сблъсък за 100 хиляди лева топ професионалистите на шеф Ангелов ще трябва да се справят със специални поръчки, а готвенето тази вечер ще е като игра на рулетка. Един ще отпадне от състезанието, а други трима ще се изправят един срещу друг в ожесточена схватка за победа. Не пропускайте да разберете кой ще си тръгне тази вечер – гледайте Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.