Какво ще обсъждат съветниците в Плевен на предстоящото си заседание? - pleven.utre.bg

Какво ще обсъждат съветниците в Плевен на предстоящото си заседание?

21 май 2020, 16:30 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

В предварителния дневен ред са включени 19 точки

Редовната сесия на Общинския съвет ще се проведе на 28 май (четвъртък) от 09.00 часа в зала "Катя Попова". В предварителния дневен ред са включени 19 точки.

Кметът Георг Спартански внася предложения за приемане на отложената в предишните две заседания Наредба за условията и реда за ползване на спортните обекти, собственост на Община Плевен, и за  приемане на Наредба за допълнение на Наредба №14/2001 г. на Общински съвет – Плевен, за търговската дейност на територията на общината.

Внесено е предложение за приемане от Община Плевен на дарение от ПП "Движение Да, България", представляващо мобилно приложение за електронно присъствено и неприсъствено гласуване, което да се използва за провеждане на сесиите на Общински съвет – Плевен.

Съветниците ще обсъдят предложение за сключване на договор за кредит с "Фонд за органите на местно самоуправление в България – ФЛАГ" ЕАД за поемане на краткосрочен общински дълг по реда на Закона за общинския дълг.

Предстои да се разгледа и предложение относно изменение на Инвестиционната програма на Община Плевен за 2020 година.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета