Ново временно общинско ръководство на ГЕРБ – Плевен утвърди ИK на партията - pleven.utre.bg

Ново временно общинско ръководство на ГЕРБ – Плевен утвърди ИK на партията

04 юни 2020, 20:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Пламен Нунев, народен представител от ГЕРБ, представи решението на Изпълнителната комисия на партията

Пламен Нунев, народен представител от ГЕРБ, представи решението на Изпълнителната комисия на партията като неин член на областно съвещание на структурата в Плевен. Според решението се освобождава досегашният областен организационен секретар Ралица Добрева и на нейно място се утвърждава Цветомир Генчев. Комисията прекратява членството в партията на Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов с мотива за неспазване на партийната дисциплина. Назначава временно общинско ръководство с председател Генади Динков, секретар Валентина Вълчанова и членове Румен Мотовски, Георги Данов, Мариана Бонджева, д-р Йордан Георгиев и Христо Кочев. Причината за освобождаване на предишното общинско ръководство е загубата на партията на местните избори миналата есен, посочват от пресцентъра на партията.

На заседанието присъстваха областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, общински съветници и кметове на населени места от партията.

Пламен Нунев съобщи, че Изпълнителната комисия е стигнала до взетите решения след подробен анализ на ситуацията в Плевен и областта, като са взети под внимание позициите на всички страни.

"Централното ръководство на ГЕРБ и Изпълнителната комисия имат пълно доверие на Областният координатор в Плевен Мирослав Петров, разчитат на неговата комуникативност и са убедени, че той ще съумее да стабилизира структурата на партията в Плевен", категоричен бе Пламен Нунев.Коментари (10)

Потребител
истината
ГЕРБ ще записват все по-срамни резултати. Според мен Бойко се гаври с Миро Николов, със сигурност го е видял що за негодна птица е и се гъбарка с него и плевенчани. Хуабвоо е, че ГЕРБ скоро си заминават цялостно от картинката и ще дойде надежда за Плевен!
05 юни, 09:09 ч.
Потребител
Кондьо
Това невзрачно недоразумение( Василева) на кондьовата шайка получи заслужен шамар. Най-после чистенето до корен запона. А на Кондьо най-би му отивало да се качи да кара багера, вместо да търка депутатската скамейка.
05 юни, 00:08 ч.
Потребител
Ужасната и отблъскваща - Петя
Много правилно изпълнителната комисия на ГЕРБ най- сетне взе това добро, справедливо и мъдро решение !!!! Всъщност доста закъсняло . Най- накрая лицето Петя Василева ръководен функионерн а ОК на ДКМС - Плевен бе натирена обратно в неизвестносттта, откъдето изпълзя . Това [ още... ]
04 юни, 23:29 ч.
Потребител
Кондьо
Закривай
04 юни, 22:33 ч.
Потребител
Пламен Тусчиев
Доло ръцете от Миро Петров!
04 юни, 20:50 ч.
Потребител
Пламен Тусчиев
Долу ръцете от Миро Петров!
04 юни, 20:48 ч.
Потребител
А.п.150лв
Да , по-добре да остане да погребе партийката. Той има опит
04 юни, 21:09 ч.
Потребител
Боксинг
Всички знаят, че един от новото ръководство не може да чете и пише. Тези кретени ще закрият завинаги партийка гроб плевен!
04 юни, 20:45 ч.
Потребител
Недъгава работа
"Причината за освобождаване на предишното общинско ръководство е загубата на партията на местните избори миналата есен"

В ГЕРБ явно работят завършени идиоти. Не трябва да ли да махнеш най-големия виновник за провала на изборите - например жалкия си кандидат за кмет и главен бос на структурата който стана за смях на цял Плевен????

04 юни, 20:20 ч.
Потребител
Бойче Борисовски
Мирослав Петров се доказва като най-голямото политическо недораузмение в историята на Плевен!
04 юни, 20:15 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета