Йордан Грижов: Радвам се, че през всичките тези години успях да запазя себе си и душата си - pleven.utre.bg

Йордан Грижов: Радвам се, че през всичките тези години успях да запазя себе си и душата си

05 юни 2020, 09:26 | plevenutre.bg
  • Йордан Грижов

"Има едно важно нещо, душата ми не се продава!", написа Йордан Грижов във Фейсбук

Снощи стана ясно, че изпълнителната комисия на ГЕРБ прекратява членството в партията на Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов с мотива за "неспазване на партийната дисциплина".

"Казват, че преклонена глава, сабя не я сече. Радвам се, че тази отвратителна българска мъдрост не е възприемана от мен. Радвам се, че през всичките тези години успях да запазя себе си и душата си!", написа по този повод Йордан Грижов на профила си във Фейсбук.

Ден по-рано общинският съветник е публикувал пост, озаглавен "За страха, политиката и парашутистите!". Ето какво гласи той:

"Има ли страх в тебе, приятелю? Защо се притесняваш от "онзи малкия"? Знаеш ли защо, защото.... Преди 12 години аз сам реших да започна това свое начинание. Никой не ме е съветвал, никой не ме е побутвал, никой не ме е мотивирал. Сам, убеден в своята правота и избор. 12 години работех за идеи и защитавах каузи! Работех и исках да направя нещо за младите хора. Вярвах и се борех със сърце! Борих се за спорт, борих се за развитие, и за да покажа, че младите хора могат да променят средата в която живеят! За 12 години създадох невероятни приятелства и срещнах много стойностни хора. Срещнах, обаче и много нечисти души. За 12 години бях спъван много пъти. Усещал съм и болката от "приятелския огън" също толкова безброй пъти. Но ставах, изтръсквах се и продължавах. Теб от това те е страх, приятелю! Страх те е от "онзи малкия", който на събрание получи 4 пъти по-голяма подкрепа от теб. И трябва да знаеш, че това е, защото аз не съм парашутист и нямам "силни" хора зад гърба си!  С работа съм се доказал и с чиста съвест мога да продължа! Има едно важно нещо, душата ми не се продава! Мен не ме е страх!"Коментари (7)

Потребител
Георги ДимитрОФФ
Доста добре го познавам ,нищо че пътищата ни са се разделили и живея в друг град,знам много неща от кухнята ! Момчето наистина от самото начало ,след завършването си в Университета ,искаше да се занимава с младите и да прави така ,че да не заминават и те извън България ,той [ още... ]
05 юни, 13:02 ч.
Потребител
Владислав Николов
Толкова наглост и лицемери в толкова дребна душица! Това е един от най-хлъзгавите интересчии в герб
05 юни, 11:05 ч.
Потребител
Георги ДимитрОФФ
Драги ми господинчо ,толкова добре познавам този пич ,човек ,абсолютно точно и ясно както го е написал ,наистина действаше по съвест и със сърце откакто тръгна да влиза в тази партия ! Никой не може да го опорочи ,или очерни бъди сигурен драги ми смехурко ! Много неща знам и видях ,и да прав е .А ти не си !
05 юни, 12:54 ч.
Потребител
Миро Николов
Обещавам да допогреба ГЕРБ в Плевен до една година. Започнах есента да го правя осирайки се като кандидат за кмет и сега ще забързаме процеса и на следващите избори ще сме трета или четвърта политическа сила. Обещано!
05 юни, 10:44 ч.
Потребител
Георги ДимитрОФФ
Така и ще стане с герб плевен ,защото махат съвестни и сърцати неподкупни хора ,като Йордан ,наистина е такъв .А недостойните стоят там долни и подкупни мишки ,като този кандидат за кмет на герб ,който се издъни !После другите им виновни...да го духат парашутистите в тази партия.
05 юни, 13:06 ч.
Потребител
Владислав Николов
Толкова наглост и лицемери в толкова дребна душица! Това е един от най-хлъзгавите интересчии в герб
05 юни, 10:34 ч.
Потребител
Хлъзгавия
Кое му е хлъзгавото и защо е интересчия ? Като му пуснах справка не излезе да се е облагодетелствал с нещо от тази е*ана партя .
05 юни, 17:59 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета