ВТАП с уточнение във връзка с разследване на Нова телевизия срещу плевенски полицаи - pleven.utre.bg

ВТАП с уточнение във връзка с разследване на Нова телевизия срещу плевенски полицаи

05 юни 2020, 15:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Нова тв, кадър

    Петър Стойков

ВТАП върна преписката на първоинстанционната прокуратура за допълнителна проверка

Апелативна прокуратура – Велико Търново, във връзка с разследване на Нова телевизия  "Полицаите от другата страна на закона", излъчено  на 31.05.2020 г. , намира за необходимо да уточни:

"Апелативна прокуратура – Велико Търново с постановление от 05.06.2020 г., отмени постановление за отказ на Окръжна прокуратура – Плевен за образуване на наказателно производство по жалба на П.С. Той е заявил в нея, че търговско дружество е придобило след публична продан, в нарушение на закона, собствеността върху стопанисвано от него заведение. ВТАП върна преписката на първоинстанционната прокуратура за допълнителна проверка."

От разследването на Нова тв стана ясно, че плевенската прокуратура се е произнесла с постановление за отказ да образува наказателно производство по жалбата на бизнесмена Петър Стойков отпреди 7 месеца. В документа Стойков твърди, че катаджия от Плевен ще му отнеме заведението по незаконен начин.Коментари (6)

Потребител
Бтв
Ти ако не си разбрал - "затворена" група е все едно съм си вкъщи вечер на масата. Не съм длъжен да обяснявм нищо на никой.И да се изнасят цитати от затворена група е смешно,жалко и страхливо. Но пък как да сглобиш 20 минути предаване,освен с глупости и повтарения на едно и също, което хорато са качили сами в собствените си профили. И това е "разследване"....
05 юни, 21:00 ч.
Потребител
Инспектор Мадуро
Явно не си с всичкия си. Сериозно ли трябва да ти обяснявам, че това са хора работещи като полицаи, а не мутри и двете неща би трябвало да са антоними.
05 юни, 21:55 ч.
Потребител
Инспектор Мадуро
Явно не си с всичкия си. Сериозно ли трябва да ти обяснявам, че това са хора работещи като полицаи, а не мутри и двете неща би трябвало да са антоними?
05 юни, 22:16 ч.
Потребител
Бтв
Палячо.... А това на нова тв е пълна аматьорщина. 10 минути даже реваха, че ги били обидили в /забележете/ затворена вайбър група.
05 юни, 17:32 ч.
Потребител
Инспектор Мадуро
Ти ако не си разбрал не само са ги обиждали ами и са им се и заканвали. И репортерите не са ревали, а отидоха при същите тия "полицаи" и показаха пред цяла България що за "мъже" са.
05 юни, 20:34 ч.
Потребител
Ап-150лв
Каъо искат да са мутри-кръчмари да се махат от полицията тези рекетьори!!!
06 юни, 15:40 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета