Деян Топалски е решен да се завърне на победния път

Плевенчанинът е променил тотално начина си на трениране след загубата от Даниел Илиев

Един от най-обичаните родни бойци Деян Топалски се чувства готов за трети сблъсък с Даниел Илиев, съобщава boec.bg. Многократният кикбокс и ММА шампион загуби неприятно реванша, но увери, че си е взел нужните поуки.

В края на 2019 година двамата излязоха отново на ринга, след като Топалски беше спечелил първата битка. Мачът имаше специален заряд заради клубните пристрастия на двамата състезатели.

Деян не крие, че е запален фен на ЦСКА, а Даниел е заклет левскар.

"Ако кажа, че не искам да има трети мач, то това означава, че съм се предал тотално“, заяви Топалски. "Естествено. Надявам се да успеем да направим трети решаващ мач. В момента резултатът е 1:1. Аз победих в първия, а той във втория.“

Плевенчанинът е решен първо да се завърне на победния път, а не да влиза в трилогия с Илиев след поражение.

"Трябва да се направи такъв мач. Искам преди това да изиграя 1-2 други за самочувствие. Признавам, че тотално промених начина си на трениране и си извлякох поуките от загубата. Изобщо не бях подготвен и не бях на обичайното си ниво.“

Топалски на практика сам си беше треньор за втората среща, но вече е под зоркото ръководство на наставника на националния отбор по кикбокс – Станислав Бахчеванов.