Невяна Владинова: Дадох много на спорта, но е време да се оттегля - pleven.utre.bg

Невяна Владинова: Дадох много на спорта, но е време да се оттегля

14 юни 2020, 19:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    bTV, кадър

Плевенчанката е взела важно решение за бъдещето си

Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Невяна Владинова обяви планове да се оттегли от активния спорт. 26-годишната гимнастичка разказа пред БТВ, че е изпълнила почти всичките си мечти – най-голямата от които била да участва в Олимпиада.

"Много обичам гимнастиката. За мен тя е целият живот, но все пак някога трябва да спреш. Аз взех това решение. Но аз дадох много на спорта, взех много от него и е време да се оттегля като гимнастичка, но със сигурност ще остана в спорта и ще помагам с каквото мога. Вече идват по-млади, по-талантливи и по-добри състезателки", обясни мотивите си тя.

Владинова възнамерява да прекрати състезателната си кариера след олимпийските игри в Токио догодина, но остава в спорта и ще помага както може.

"Почти всичките си мечти в спорта сбъднах, най-голямата естествено беше да участвам на олимпиадата. Това е едно незабравимо преживяване и съм абсолютно удовлетворена от това, което съм постигнала. Най-силните ми качества са търпение, никога да не се отказвам, да се боря до последно и увереност", добави Владинова.
Коментари (2)

Потребител
ФЕНКА НОМЕР 1
Неви, България е стеб и те обича!
14 юни, 20:56 ч.
Потребител
пл
ще си го преместя в другия крачол
14 юни, 19:20 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета